Pages

Sorry, i can't...

Fuhh...
Sapu habuk kejap... Lama tak singgah...
Tengs to you inche blog masih setia di sini...
Dh la lama x blogging, tibe2 bg entry gini pulak kn ;) *awas ini senyuman paling iklas (org ikhlas xkan ckp dia ikhlas kan..;p)

Sama mcm org baik xkan ngaku dirinya baik...
Contoh, i always be nice to you... I did very well, am surely da best...
Keh3... lucu2 bila orang ngaku dirinya baik...
Ah, itula kan, mcm slalu je tuan punya blog ni buat gini...
Hehe, teruk2... slalu rasa yg aku da bg y terbaik n aku x layak terima layanan yg buruk sbg ganti...
Uish, mmg teruk betul sbb slalu prasan terlebih2...
Nasib baikla akhirnya tersedar, yg jgn terlalu senang hati dgn apa yg kita beri pd org lain...
Sebab... mungkin apa yg kita rasa kita suka, x semestinya org lain suka...
Mungkin sebenarnya apa yg kita suka tu adalah sesuatu yg plg dibenci oleh org lain, ok contohnya dlm konflik memilih baju bunga2 dgn baju belang2 kan... org yg minat baju bunga2 msti suka dpt hadiah baju bunga2, n sebalinya bagi org yg suka baju belang2 kan... ;)

Hidup ni memang medan utk kita belajar dan improve diri. Kawan sy slalu suka sebut ayat ni " dun be urself but improve urself ", credit to her sbb slalu ingatkn sy...

Kenapa i can't? Ni kata2 negatif ni... Xpatut2... Ok, sy ubah i cant jadi I CAN... sy boleh jadi baik, xkiralah betapa buruk dan busuk pun sy layan org sebelum ni... Saya boleh untuk jadi lebih baik...

~Beri masa pada diri utk berubah... Terlalu banyak untuk diperbaiki...~
Percayalah, saya masih senyum ;)

Followers~

~Pengunjung~

~Muslimah 24 hours~

~Muslimah 24 hours~

Popular Posts

Total Pageviews